Images

https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwfebcf9d9/brands/maybellinenew-york_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwfebcf9d9/brands/maybellinenew-york_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwfebcf9d9/brands/maybellinenew-york_nl.png?sh=50 MAYBELLINE NEW-YORK MAYBELLINE NEW-YORK

Total Temptation Oogschaduw palette

Make-up palette
18,49 €
9,24 €

Details

Koel en warm in één paletje: creëer een totale look met het Total Temptation oogschaduw- en highlighter palette van Maybelline.
Meer lezen

Add to cart options

Dit artikel is binnenkort beschikbaar

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Zwicht jij voor de mauve- of voor de perziktinten in het Total Temptation palette? De acht tinten oogschaduw en twee highlighters zijn opgedeeld in koude en warme kleuren, voor een perfect op elkaar afgestemde look. De intens gepigmenteerde poeders laten zich makkelijk blenden en opbouwen, ook zonder professionele make-upskills!
De basics voor een simpele, mooie ooglook:
  • Breng een lichte kleur aan op het hele ooglid. Dit vergemakkelijkt het blenden van kleuren die je hierna aanbrengt.
  • Met het borsteltje breng je een iets donkerdere kleur aan in de arcadeboog om je oog te shapen.
  • Kies een nog donkerdere kleur om in de buitenste ooghoek aan te brengen. Dit intensifieert je blik.
  • Om je wimperlijn te definiëren bevochtig je het sponsje en gebruik je de smalle zijkant om één van de donkerste kleuren in het palet aan te brengen in de wimperaanzet.
  • Werk af met de highlighter. Gebruik een borstel of je vingertoppen om het poeder aan te brengen op de jukbeenderen, het voorhoofd, de brug van je neus en je cupidoboog.
Nettogewicht:
12 g