Images

NYX PROFESSIONAL MAKE-UP - Los fixerend poeder - HD Studio Finishing Powder
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw9b3cc45f/brands/nyxprofessionalmake-up_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw9b3cc45f/brands/nyxprofessionalmake-up_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw9b3cc45f/brands/nyxprofessionalmake-up_nl.png?sh=50 NYX PROFESSIONAL MAKE-UP NYX PROFESSIONAL MAKE-UP

HD Studio Finishing Powder

Los fixerend poeder
10,49 €

Details

Transparant poeder op basis van 100% silica. Zorgt voor een langhoudende make-uplook en geeft je huid een lumineuze look.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Karakteristieken
Ingrediënten
Het HD Studio Finishing Powder van NYX Professional Makeup heeft zijn cultstatus meer dan verdiend. Dit transparante poeder met 100% silica geeft je gelaat een lumineuze finish. Laat je niet afschrikken door de witte kleur: het poeder is geschikt voor iedere huidskleur!
Nettogewicht:
6 g
Vegan
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Silica