Images

Nieuw
MERCUROCHROME - Anti muggen - Anti-muggen Afweermiddel + Kalmerende Zalf - Promopack
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw6d7ede8e/brands/mercurochrome_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw6d7ede8e/brands/mercurochrome_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw6d7ede8e/brands/mercurochrome_nl.png?sh=50 MERCUROCHROME MERCUROCHROME

Anti-muggen Afweermiddel + Kalmerende Zalf - Promopack

Anti muggen
11,29 €

Details

De anti-muggen afweermiddel spray garandeert optimale bescherming in geval van een aangetast gebied. Zelfs geschikt voor tropische gebieden + Kalmerende crème voor insectenbeten. Kalmerend en verzachtend. Dermatologisch getest.
Meer lezen

Add to cart options

2 artikel(en) in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Effect & Resultaat
Ingrediënten
Dankzij de formule geconcentreerd in krachtige afstotende actieve stof, beschermt de afstotende spray van Mercurochrome® Laboratories u effectief gedurende 8 uur tegen de aanval van muggen. Onmiddellijke actie. Niet vet, het geeft geen vlekken. Voor optimale bescherming in geval van een besmette zone, kan het op het lichaam, kleding en al het omringende textiel (gordijnen, tentdoek, etc.) worden gespoten.
Verzachtende crème: De verzachtende crème van Mercurochrome® Laboratories is speciaal ontworpen om het ongemak veroorzaakt door insectenbeten te verzachten. Het kalmeert je huid en geeft het een fris gevoel bij het aanbrengen.
Afstotende spray: Wees zeer voorzichtig bij het aanbrengen van de spray voor volledige bescherming. Spray ongeveer 10 cm van de huid op blootgestelde delen van uw lichaam en op uw kleding, waarbij u het gezicht voorzichtig vermijdt. Breng het product voor het gezicht eerst aan in de palm van je hand en verdeel het vervolgens over het gezicht en de hals. Herhaal regelmatig de applicatie in geval van zweten, blootstelling aan de zon of zwemmen, zonder meer dan 3 applicaties per dag te gebruiken.

Kalmerende crème: op de huid aanbrengen en zacht inmasseren tot het product volledig is opgenomen.
Geslacht:
Uniseks
De muggenwerende spray garandeert optimale bescherming in geval van een aangetast gebied. Zelfs geschikt voor tropische gebieden.

Verzachtende crème voor insectenbeten. Kalmerend en verzachtend. Dermatologisch getest.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Anti-muggen Afweermiddel : N-acétyl-N-butyl-béta-alaninate d'éthyle (cas 52304-36-6) : 9.75g/100g

    Kalmerende Zalf : Aqua/Water; PEG-6 Stearate; Paraffinum Liquidum; PEG-32 Stearate; Palmitic Acid; Stearic Acid; Glycyrrhetinic Acid; Menthol; Phenoxyethanol; Bisabolol; Parfum; Methylparaben; Ethylparaben; Propylparaben; Sodium Hydroxide; Farnesol; Limonene; Linalol; Citral; Eugenol; Hexyl Cinnamal.