Images

RIEM - Anti-vliegen - Ti-Tox Vliegenval voor vensters - 3+1 gratis
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw9442f0ac/brands/riem_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw9442f0ac/brands/riem_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw9442f0ac/brands/riem_nl.png?sh=50 RIEM RIEM

Ti-Tox Vliegenval voor vensters - 3+1 gratis

Anti-vliegen
4,89 €

Details

Originele vliegenvallen zonder insecticide. Discreet en gemakkelijk aan en uit te trekken.
Meer lezen

Add to cart options

5 artikel(en) in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Zonder insecticide is Ti-Tox vliegenval voor vensters een efficiënte manier om vliegen in elke ruimte te bestrijden. Het wordt gewoon op een venster geplakt (met uitzondering van schuinedakramen). Aangetrokken door de warmte en het licht, landen de vliegen op de vliegenval en blijven vervolgens vastzitten.
De verpakking bevat 4 originele patroonvliegenvallen (3 + 1 gratis).
  • De vliegenval is aan beide kanten voorzien van een bescherming. Verwijder eerst de twee delen van de bescherming aan kant 1 (door ze in het midden los te maken).
  • Kies een venster met direct zonlicht en breng kant 1 aan op de ruit.
  • Verwijder de bescherming aan kant 2 vanaf rechtsonder (waar de kleine groene driehoek zich bevindt).
  • De vliegenval is doeltreffend voor een heel seizoen of tot deze bedekt is met vliegen. Het kan losgemaakt worden en opnieuw vastgeplakt worden om het raam waarop het is geplaatst schoon te maken. Voor het beste resultaat gebruikt u één vliegenvanger per raam.