Images

Nieuw
GILLETTE - Baardtrimmer - Baardtrimmer
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw36c49dcf/brands/gillette_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw36c49dcf/brands/gillette_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw36c49dcf/brands/gillette_nl.png?sh=50 GILLETTE GILLETTE

Baardtrimmer

Baardtrimmer
34,99 €

Details

Het ultieme resultaat van meer dan een eeuw innovatie en expertise, en de enige serie die de naam van de oprichter van het bedrijf Gillette heeft: Gillette. King C.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Het ultieme resultaat van meer dan een eeuw innovatie en expertise, en de enige serie die de naam van de oprichter van het bedrijf Gillette heeft: Gillette. King C. Met drie verwisselbare kamopzetstukken voor alle baardstijlen: stoppels (1 mm), korte haartjes (3-11 mm) en lange haartjes (13-21 mm) en langdurig scherpe messen.
De King C. Gillette baardtrimmer is ontworpen om u te helpen uw perfecte look te bereiken, zodat u elke dag helemaal uzelf kunt zijn. 
Oplaadbare batterij met 50 minuten trimtijd per oplaadbeurt