Images

E-SHOP ONLY
WAAM - Baardverzorging - Ma Box Recette DIY Baardolie
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw15d75676/brands/waam_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw15d75676/brands/waam_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw15d75676/brands/waam_nl.png?sh=50 WAAM WAAM

Ma Box Recette DIY Baardolie

Baardverzorging
14,90 €

Details

Deze kit bevat alles wat je nodig hebt om tot 3 keer een 100% natuurlijke baardolie te maken (ingrediënten, apparatuur, receptenkaart en andere tips).
Meer lezen

Add to cart options

7 artikel(en) in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Effect & Resultaat
Ingrediënten
Wilt u ook goed voor uzelf zorgen met 100% natuurlijke producten? Met deze set Ma Box Recette DIY Baardolie van WAAM kunt u zelf een klassieker uit het schoonheidsritueel vvoor mannen maken: baardolie. Deze is ideaal om uw baard de versoepelen, te voeden, dichter te maken en te verstevigen.
Kan dagelijks gebruikt worden na het scheren of 's avonds voor het slapen gaan. Om de groei te activeren, aarzel niet om 2/3 ricinusolie en 1/3 jojoba-olie toe te voegen.
Zonder siliconen
Zonder sulfaten
Dierproefvrij
Nettogewicht:
198 g
Zonder parabenen
Alcoholvrij
Geslacht:
Man
Vegan
Zonder ammoniak
Natuurlijk
De baard I dagelijks verzacht, verdicht en versterkt zonder een vette teint op de huid achter te laten.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Jojoba-olie 50 ml
  • ricinusolie 50 ml
  • lege fles 50 ml
  • receptenblad