Images

-30%
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwfb32e07a/brands/humble_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwfb32e07a/brands/humble_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwfb32e07a/brands/humble_nl.png?sh=50 HUMBLE HUMBLE

Bamboo Straws - 4 st

Bamboe rietjes
6,99 €
4,89 €

Promotions

Speciale Aanbieding

-30% op bepaalde varianten

Details

Wasbare en herbruikbare ecologische rietjes, 100% van plantaardige oorsprong. Pack met 4 bamboe rietjes en 1 schoonmaakborstel.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Ingrediënten
We nemen afscheid van plastic wegwerprietjes! Met The Humble Co. bamboe rietje, geleverd met een flessenborstel, drink je nog steeds van je favoriete drankjes, terwijl je je impact op de planeet vermindert. Dit 100% plantaardig rietje is biologisch afbreekbaar, composteerbaar en ecologisch.
Aangenaam in de mond, het rietje van Humble Co. is heel gemakkelijk schoon te maken met de meegeleverde flessenborstel en je kunt het zoveel hergebruiken als je wilt.
Maak na gebruik je bamboe rietjes schoon met het bijgeleverde borsteltje. Vaatwasser verboden.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • 100% biologisch afbreekbaar bamboe
  • Sisal flessenborstel.