Images

https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw463c91d5/brands/di_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw463c91d5/brands/di_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw463c91d5/brands/di_nl.png?sh=50 DI DI

Nettoyeur pour pinceaux de maquillage

Borstelreiniging
15,99 €

Details

Met deze elektrische reiniger kunt u uw make-upborstels in slechts 30 seconden wassen en drogen!
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Ingrediënten
Professionals raden aan om make-upborstels elke 2 tot 3 weken schoon te maken, maar traditionele reinigingsmethoden kunnen ondoeltreffend en bewerkelijk zijn en borstels 24 uur vochtig en onbruikbaar maken. Met dit elektrische apparaat kun je je penselen in slechts 30 seconden wassen en drogen, zodat je het meeste uit je penselen kunt halen.
Dit apparaat moet, net als de make-upborstels, met de grootste zorg worden gebruikt, daarom is het belangrijk om voor gebruik de instructies te lezen en deze op een veilige plaats te bewaren voor later gebruik.
De verpakking bevat een plastic kom, 8 kragen, een voet, 2 pinnen, een apparaat en een handleiding.
  • Selecteer het penseel en controleer welk type make-up is gebruikt (al dan niet oplosbare make-up in water).
  • Selecteer de kraag die overeenkomt met de maat van de te reinigen borstel, maak het vast op de nekclip totdat deze stevig en recht wordt vastgehouden.
  • Bevestig de nekclip aan de kraag en bevestig vervolgens het andere uiteinde in het gat in het apparaat bedoeld voor dat doel. Controleer of het apparaat stevig is bevestigd aan de handgreep, kraag en borstel, alle onderdelen moeten correct zijn uitgelijnd. Pas de borstel indien nodig aan, zelfs een kleine kanteling zal ervoor zorgen dat het apparaat niet goed werkt en kan het trillen veroorzaken.
  • De kom vullen: voor in water oplosbare make-up, bijv. bloos of poeder, giet een kleine hoeveelheid (4 ml) zeep of antibacteriële vloeistof in de kom. Voeg water toe aan de kom tot het waterniveau halverwege de borstelharen komt. Als je niet zeker weet of de make-up in water oplosbaar is, test dan eerst met een kleine hoeveelheid reinigingsmiddel. Als de borstel niet helemaal schoon is, volg dan de instructies voor niet-wateroplosbare make-up, voeg 10-20 ml make-upborstelreiniger toe, afhankelijk van de penseelgrootte. Zorg ervoor dat de vloeistofniveau is minder dan de helft van de hoogte van de borstelharen die u wilt reinigen.
  • Dompel de borstelharen slechts halverwege onder, de reinigingsvloeistof dringt door in de rest van de borstelharen, Dompel niet de hele borstel in de reinigingsoplossing, dit kan de ferrule beschadigen.
  • Schakel het apparaat in, duw de borstel na 5 seconden voorzichtig in de reinigingsoplossing en til de borstel vervolgens voorzichtig op zodat deze draait en tegen de randen spat. Beweeg de borstel langzaam op en neer gedurende 10 seconden, terwijl u hem ondergedompeld houdt in de reinigingsoplossing. Als de borstel op dit punt niet stevig is bevestigd, kan deze gaan trillen. Als dit gebeurt, maakt u uw greep losser en plaatst u er voorzichtig een vinger op. Als dit het probleem niet oplost, zet dan het apparaat uit.
  • Verwijder na 7 seconden geleidelijk de borstel uit de reinigingsoplossing door deze zonder vloeistof te laten lopen terwijl je hem in de kom houdt. Vuil zal weglopen en tegen de binnenranden van de kom spatten. Laat de borstel over de reinigingsoplossing glijden om te drogen.
Nettogewicht:
251 g
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Kunststof