Images

https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd07d4380/brands/durex_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd07d4380/brands/durex_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd07d4380/brands/durex_nl.png?sh=50 DUREX DUREX

Naturals - 10 stuks

Condoom
14,99 €

Details

Dit condoom van natuurlijk rubberlatex is omhuld met een glijmiddel op waterbasis dat voor 98% uit natuurlijke ingrediënten bestaat, zonder kunstmatige kleur- of smaakstoffen.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Effect & Resultaat
Ingrediënten
Ontdek het nieuwe Durex Naturals condoom. Waarom zal je ervan houden?
  • Een dun condoom ontworpen voor vaginaal welzijn
  • Extra gesmeerd met water
  • 98% natuurlijk afgeleide smeermiddel ingrediënten
Het Durex Naturals condoom is extra gesmeerd met 98% natuurlijke glijmiddel ingrediënten en is ontworpen om je intieme relaties sensueel en natuurlijk opwindend te maken. De formule van het glijmiddel op waterbasis respecteert de pH-waarde van de huid en bevat geen toegevoegde geur- of kleurstoffen. Al onze condooms zijn elektronisch getest. Elke partij wordt aan vijf kwaliteitstests onderworpen. Condooms kunnen verstikkingsgevaar opleveren. Buiten bereik van kinderen bewaren.""
Gebruik een condoom slechts eenmaal
  • 1. Pak het condoom voorzichtig vast, omdat het kan worden beschadigd door nagels of scherpe voorwerpen.
  • 2. Controleer of de opgerolde kant aan de buitenkant zit. Knijp het topje van het condoom (reservoir) voorzichtig met de vingers dicht en plaats het condoom over de top van de stijve penis.
  • 3. Rol het condoom zo ver mogelijk af. Stop en controleer voor je verder gaat of het condoom niet afglijdt of te strak zit, omdat het dan zou kunnen scheuren. Na de zaadlozing moet het condoom snel worden verwijderd. Houd het condoom goed vast aan de onderrand voordat u de penis terug trekt.
  • 4. Gooi het condoom in de vuilnisbak. Gooi het niet in het toilet.
Lees de gebruiksaanwijzing aan de binnenkant van de verpakking aandachtig door, vooral bij gebruik van het condoom voor anale of orale seks. Geen enkel voorbehoedsmiddel biedt u een 100%betrouwbare bescherming tegen zwangerschap, hiv (aids) of andere seksueel overdraagbare aandoeningen. Condooms kunnen verstikkingsgevaar opleveren. Buiten bereik van kinderen bewaren.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Condooms met natuurlijk rubberlatex.