Images

https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd07d4380/brands/durex_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd07d4380/brands/durex_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd07d4380/brands/durex_nl.png?sh=50 DUREX DUREX

Nude XL - 10 stuks

Condoom
14,99 €

Details

We hebben Durex Nude XL condooms ontworpen om de sensatie te maximaliseren, terwijl ze een hoog niveau van veiligheid en bescherming bieden. Extra groot in de Nude reeks, omdat het comfortabeler is!
Meer lezen

Add to cart options

7 artikel(en) in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Effect & Resultaat
Ingrediënten
MATERIAAL
De condooms zijn transparant en gemaakt van natuurlijk rubberlatex voor meer comfort en het glijmiddel is zacht siliconen.
STRAIGHT SHAPE
Deze condooms hebben een rechte vorm met een reservoir voor gemakkelijke condoomplaatsing.
PLEASURE
Nude XL condooms zijn extra breed en extra gesmeerd en zorgen voor een huid-op-huid sensatie met je partner voor extra plezier.
VEILIGHEID
Deze condooms zijn nominaal 57 mm breed en zijn ontworpen om de sensatie te maximaliseren, terwijl ze een hoog niveau van veiligheid en bescherming bieden.
KWALITEIT
Het merk Durex is een garantie voor kwaliteit en veiligheid: 100% van onze condooms worden elektronisch getest op gaatjes en vlekken.
Lees voor gebruik aandachtig de gebruiksaanwijzing in de verpakking, vooral als u een condoom gebruikt voor anale of orale seks. Een condoom wordt maar één keer gebruikt, hergebruik verhoogt het risico op breuk of infectie. Geen enkele anticonceptiemethode kan een 100% effectieve bescherming tegen zwangerschap, HIV (AIDS) of andere seksueel overdraagbare infecties garanderen. Al onze latex condooms voldoen aan de internationale norm ISO 4074 voor condooms van natuurlijk rubberlatex voor mannen. Dermatologisch getest. Het gebruik van Durex Play glijgel met een condoom kan seks aangenamer maken. Lees voor gebruik aandachtig de gebruiksaanwijzing van het glijmiddel om na te gaan of het compatibel is met condooms.
Voorbehoedsmiddelen voor seksuele relaties. Condooms voor mannen worden gebruikt ter bescherming tegen seksueel overdraagbare aandoeningen (soa) en hiv-besmetting.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Condooms met natuurlijk rubberlatex.