Images

https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd07d4380/brands/durex_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd07d4380/brands/durex_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd07d4380/brands/durex_nl.png?sh=50 DUREX DUREX

Thin Feel Extra Thin - 10 stuks

Condooms
12,99 €

Details

De Durex Thin Feel Extra Thin condooms zijn extra dun voor een nog intensere ervaring dan met onze Thin Feel condooms.
Meer lezen

Add to cart options

Dit artikel is binnenkort beschikbaar

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Ingrediënten
De Durex Thin Feel Extra Thin condooms zijn extra dun met extra glijmiddel op basis van siliconen. Transparante latex condoom van natuurlijk rubber. De beste pasvorm voor meer sensatie. Ze hebben een aangename geur en hebben een nominale breedte van 52 mm.
Verpakking met 10 condooms.
  • Scheur de condoomwikkel open langs de gekartelde kant. Neem het condoom voorzichtig vast, omdat het kan worden beschadigd door nagels of scherpe voorwerpen.
  • Controleer of de opgerolde kant aan de buitenkant zit. Knijp het topje van het condoom (reservoir) voorzichtig met de vingers dicht en plaats het condoom over de top van de stijve penis.
  • Rol het condoom zo ver mogelijk af. Controleer daarna eerst of het condoom niet afglijdt of te strak zit, omdat het anders zou kunnen scheuren. Na de zaadlozing moet het condoom snel worden verwijderd. Houd het condoom goed vast aan de onderrand voordat u de penis terugtrekt.
  • Gooi de folie en het gebruikte condoom in de vuilnisbak. Gooi het niet in het toilet.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Van natuurlijk rubber.