Images

Cadeau-idee
2°50%
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw92d64dc0/brands/lorealparismake-up_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw92d64dc0/brands/lorealparismake-up_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw92d64dc0/brands/lorealparismake-up_nl.png?sh=50 L'OREAL PARIS MAKE-UP L'OREAL PARIS MAKE-UP

Infaillible Longwear Shaping Stick

Foundation
15,29 €

Promotions

Speciale Aanbieding
2e aan -50% op het gamma teint Infaillible L'Oréal

Details

Cover, contour, conceal: deze multifunctionele stick van L'Oréal met onnavolgbare dekking doet het allemaal!
Meer lezen
Kleur: 160 Sable

Add to cart options

4 artikel(en) in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
De Infaillible Longwear Shaping Stick van L'Oréal is een intens gepigmenteerde, romige formule die zich makkelijk laat blenden en opbouwen. De fijne textuur verrijkt met olie en was versmelt moeiteloos met de huid. Kies jouw perfecte kleurmatch om te gebruiken als foundation, een tint lichter om te highlighten en een tint donkerder om te contouren!
  • Kies je perfecte kleurmatch. Stip je wangen aan, je voorhoofd en je kin en blend met een sponsje of borstel. Breng meer foundation aan waar nodig om de dekking op te bouwen.
  • Kies één à twee tinten lichter om te highlighten. Accentueer je jukbeenderen en neusbrug en licht de zone onder je ogen op.
  • Kies een donkerdere kleur om te contouren. Stip je gelaatstrekken aan die je liever wat fijner had gezien. Breng aan onder de jukbeenderen om ze te definiëren, dicht bij je haarlijn om je voorhoofd optisch te verkleinen en langs de kaken voor een strakker gelaat.
Nettogewicht:
9 g