Images

2°50%
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw5a332277/brands/axe_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw5a332277/brands/axe_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw5a332277/brands/axe_nl.png?sh=50 AXE AXE

Dark Temptation Washbag

Geschenkset
13,99 €

Promotions

Speciale Aanbieding
2e aan -50% op de bad- en verzorgingssets (uitgezonderd op de geschenksets voor kinderen)

Details

In dit geschenkset vindt u een Axe douchegel, een deodorant uit het Temptation Dark assortiment en de bijpassende toiletartikelen kit.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
AXE Dark Temptation heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht! Met dit verleidelijke en betoverende parfum, laat je je fantasieën de vrije loop! Een frisse en gastronomische geur die je zo onweerstaanbaar maakt als chocolade, een geur met zoete noten, een vleugje kruiden, een mix van warme chocolademelk, amber en rode peper. Een deodorant van topkwaliteit voor het dagelijks leven.
Deze Dark Temptation Duo-geschenkset wordt gepresenteerd in een elegante toilettas en bevat een deodorant (150 ml) en een douchegel (250 ml).