Images

Cadeau-idee
2˚50%
NATURA SIBERICA - Geschenkset - Body Care Kit
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwe312ed78/brands/naturasiberica_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwe312ed78/brands/naturasiberica_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwe312ed78/brands/naturasiberica_nl.png?sh=50 NATURA SIBERICA NATURA SIBERICA

Body Care Kit

Geschenkset
13,99 €

Promotions

Speciale Aanbieding
2de aan -50% op de bad en verzorgingen koffertjes*

Details

Geschenkset met een scrub en body butter met anti-cellulite effect, van het unieke en biologische wellness merk Natura Siberica.
Meer lezen

Add to cart options

2 artikel(en) in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Verwen jezelf of een naaste met de Body Care Kit van Natura Siberica! De set bevat de Reviving Body Cream Scrub en de Rich Siberian White Body Butter, twee producten boordevol 100% natuurlijke, biologische werkzame stoffen.

De Reviving Body Cream-Scrub is een milde formule op basis van poolbraamzaadjes die de huid ontdoet van dode cellen en haar voedt en verzacht. Siberische ginseng en vitamines C en E stimuleren de doorbloeding en ondersteunen de aanmaak van collageen en elastine, terwijl bijenwas de huid zacht en soepel maakt.

De Rich Siberian White Body Butter maakt gebruik van Siberische cederolie en rode jeneverbesolie om de bloedcirculatie te verbeteren. Samen nemen ze zwellingen weg, waardoor cellulite bij frequent gebruik zichtbaar afneemt. Bovendien houdt cederolie de huid jong en vitaal.

Geformuleerd zonder siliconen, SLS en SLES, minerale oliën, PEG, parabenen of EDTA.