Images

MAISON BERGER - Geurbrander - Aroma Relax Geschenkset
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw80da006f/brands/maisonberger_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw80da006f/brands/maisonberger_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw80da006f/brands/maisonberger_nl.png?sh=50 MAISON BERGER MAISON BERGER

Aroma Relax Geschenkset

Geurbrander
43,00 €

Details

Complete geschenkset om je Maison Berger-verzameling te starten met de lamp, brander en parfum.
Meer lezen

Add to cart options

Dit artikel is binnenkort beschikbaar

Product Actions

Beschrijving
Geniet van de meest verfijnde en luxueuze parfums met deze geurbrander van Maison Berger Paris, die tegelijk ook de binnenlucht zuivert. De diffusie met katalyse elimineert moleculen verantwoordelijk voor ongewenste geurtjes en verspreidt het parfum snel en homogeen.
De Aroma Relax geschenkset bevat een elegante Lampe Berger, een katalytische brander, een klein flesje Aroma Relax Oriental Comfort huisparfum (180 ml), een sierdop, afsluitdop en een trechtertje. Alles wat je nodig hebt zit in deze cadeaubox, klaar om vriend, familie of jezelf een plezier mee te doen.
Aroma Relax Oriental Comfort is een zoet-kruidige, oosters geïnspireerde geur verrijkt met essentiële oliën, zorgvuldig gecreëerd om geest en lichaam tot rust te brengen.