Images

https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw8872f010/brands/glade_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw8872f010/brands/glade_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw8872f010/brands/glade_nl.png?sh=50 GLADE GLADE

Kleine Kaars Appel & Kaneel

Geurkaars
3,99 €

Details

Kaars met geur geïnfuseerd met essentiële oliën van appel en kaneel.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Effect & Resultaat
Ingrediënten
Glade Kleine Kaars Appel-Kaneel; een geur geïnfuseerd met essentiële oliën met glas geproduceerd door Arc, een gerenomeerde naam in de glasproductie-industrie. De wiek is vervaardigd uit rigoureus geselecteerde milieuvriendelijke bestanddelen. Het glas heeft een moderne look, geharmoniseerd met het overige Glade-gamma.
Buiten bereik van kinderen houden. Het niet naleven van volgende instructies kan het risico op brand of verwondingen met zich meebrengen. Nooit gebruiken op oppervlakken die beschadigd kunnen raken door hitte. Mensen die overgevoelig zijn voor parfums, dienen voorzichtig te zijn bij gebruik van dit product. Luchverfrissers kunnen goede schoonmaakgewoonten niet vervangen.
Nettogewicht:
129g
Met de kaarsen van Glade, kan u rekenen op een gezellige sfeer met een langdurig en aangenaam parfum
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • alcool cinnamylique; coumarine; eugenol; cinnamaldéhyde.