Images

https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw75a0901a/brands/puresecure_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw75a0901a/brands/puresecure_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw75a0901a/brands/puresecure_nl.png?sh=50 PURESECURE PURESECURE

Beschermingsmasker 1 laag - 10 stuks

Gezichtsmasker
29,99 €

Details

100% katoenen maskers, herbruikbaar. Gecertificeerd en comfortable.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Ingrediënten
De beschermende maskers gemaakt van 100% katoenen medische stof... geeft u extra bescherming tegen virussen terwijl ze zacht, ademend en comfortabel zijn om de hele dag te dragen. Dankzij de drie gemakkelijk te verstellen vouwen, kies je voor dit masker met optimaal comfort. Zijn uniseks ontwerp geschikt voor gezichten van volwassenen of kinderen en zal geen ongemak veroorzaken dankzij het fijne elastiek... bedekt met katoen.
De verpakking bevat 10 gezichtsmakers die filteren meer dan 90% van de uitgestoten deeltjes met een grootte groter dan of gelijk aan 3 microns die compatibel zijn met dit gebruik. Afmetingen : Lengte: 19 cm, Hoogte: 10 cm / open 15,5 cm.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • 100% katoen
  • Gewicht: 8 gr