Images

GARNIER SKINACTIVE - Gezichtsscrub - Pure Active Intensive 3 in 1 Charcoal Complete Reiniging
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwfedb6405/brands/garnierskinactive_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwfedb6405/brands/garnierskinactive_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwfedb6405/brands/garnierskinactive_nl.png?sh=50 GARNIER SKINACTIVE GARNIER SKINACTIVE

Pure Active Intensive 3 in 1 Charcoal Complete Reiniging

Gezichtsscrub
6,59 €

Details

Complete gezichtsreiniger met witte klei en salicylzuur voor de vette of onzuivere huid. Kan als scrub, reiniger of masker gebruikt worden.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Effect & Resultaat
De Pure Active 3 in 1 Complete Reiniging is een multifunctionele formule die zowel als dagelijkse reiniging, als scrub of als masker ingezet kan worden. De concentratie van antibacterieel salicylzuur zuivert de huid van talg en onzuiverheden. De wrijving met de scrubdeeltjes maakt dode huidcellen los en zorgt ervoor dat een stralende huid zich onthult. Gebruikt als masker komt de zuiverende werking van de witte klei optimaal tot zijn recht. De formule werd bovendien verrijkt met zink om haar talgregulerende eigenschappen, waardoor je huid langer glimvrij blijft.
  • Vermijd steeds de oogcontouren. Bij contact met de ogen meteen spoelen.
  • Reiniging: breng dagelijks aan op een vochtig gezicht en masseer licht in. Goed afspoelen.
  • Scrub: neem meer tijd om de formule zorgvuldig in de huid te masseren. Druk niet te hard: een scrub mag je huid niet beschadigen!
  • Masker: breng 2 tot 3 keer per week aan op een droog gezicht en laat 5 minuten inwerken alvorens zorgvuldig af te spoelen.
Zonder parabenen
Volume:
150 ml
Huidtype:
Gemengd
Je huid is grondig gereinigd en blijft langer glansvrij.