Images

https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd07d4380/brands/durex_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd07d4380/brands/durex_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd07d4380/brands/durex_nl.png?sh=50 DUREX DUREX

Perfect Gliss

Glijmiddel
15,99 €

Details

Durex Perfect Gliss is een glijmiddel op siliconenbasis dat gemaakt is om langer mee te gaan. Het droogt minder snel op dan sommige andere gels en kan veilig gebruikt worden tijdens het vrijen.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Effect & Resultaat
Ingrediënten
Durex Perfect Gliss is een glijmiddel op siliconenbasis die gemaakt is om langer mee te gaan. Het droogt minder snel op dan sommige andere gels en kan veilig gebruikt worden tijdens het vrijen. Dit glijmiddel kan gebruikt worden met alle Durex-condooms.
Het maakt het vrijen nóg aangenamer en verlicht vaginale droogte en ander intiem ongemak, voor een soepele en prettige seksuele ervaring.
Dop eraf halen, het pompje opendraaien, zachtjes drukken op het doseerpompje en een kleine hoeveelheid glijmiddel aanbrengen waar je maar wilt. De gel is geen anticonceptiemiddel en bevat geen zaaddodend middel.
Volume:
100 ml
Het maakt het vrijen nóg aangenamer en verlicht vaginale droogte en ander intiem ongemak, voor een soepele en prettige seksuele ervaring.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Gel op siliconenbasis.