Images

Cadeau-idee
NYX PROFESSIONAL MAKE-UP - Glitter en pigmenten - Face & Body Glitter
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw9b3cc45f/brands/nyxprofessionalmake-up_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw9b3cc45f/brands/nyxprofessionalmake-up_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw9b3cc45f/brands/nyxprofessionalmake-up_nl.png?sh=50 NYX PROFESSIONAL MAKE-UP NYX PROFESSIONAL MAKE-UP

Face & Body Glitter

Glitter en pigmenten
7,25 €

Details

Transformeer je look van basic naar party met deze losse glitters van NYX Professional Makeup!
Meer lezen

Add to cart options

5 artikel(en) in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Ingrediënten
Glitter maakt alles beter. Daarom ontwikkelde NYX Professional Makeup de Face & Body Glitter, een potje magie om gezicht en lichaam mee om te toveren tot een schitterend kunstwerk!
De kleur Red is niet geschikt voor gebruik op de ogen of lippen.
Breng een sterk hechtende primer zoals de Glitter Primer van NYX Professional Makeup aan waar je de glitter wil aanbrengen om te voorkomen dat je een spoor van glitter achterlaat.
Nettogewicht:
2,5 g
Vegan
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Polyethylene Terephthalate
  • Polyurethane-11
  • Bevat mogelijk: Aluminum Powder (CI 77000); Black 2 (CI 77266)[Nano]; Ferric Ammonium Ferrocyanide (CI 77510); Red 7 (CI 15850); Yellow 5 (CI 19140)