Images

WAAM - Haarserum - DIY Hair Growth Kit
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw15d75676/brands/waam_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw15d75676/brands/waam_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw15d75676/brands/waam_nl.png?sh=50 WAAM WAAM

DIY Hair Growth Kit

Haarserum
18,99 €

Details

Complete DIY-kit om zelf je haargroeistimulerende serum op basis van zwarte komijn-, mosterdzaad- en wonderolie te maken.
Meer lezen

Add to cart options

Dit artikel is binnenkort beschikbaar

Product Actions

Beschrijving
Om haar als dat van Raponsje te groeien heb je twee dingen nodig: geduld en de DIY Hair Growth Kit van Waam! Met deze complete DIY-set maak je zelf je eigen groeistimulerende en intensief verzorgende serum. De 100% natuurlijke, plantaardige ingrediënten werden zorgvuldig uitgekozen om hun weldadige en bewezen werking.
De kit bevat 50 ml zwarte komijnolie, 50 ml ricinusolie, ook gekend als wonderolie, 50 ml mosterdzaadolie, een lege flacon met inhoud 50 ml en een gedetailleerde gebruiksaanwijzing.