Images

https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwfedb6405/brands/garnierskinactive_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwfedb6405/brands/garnierskinactive_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwfedb6405/brands/garnierskinactive_nl.png?sh=50 GARNIER SKINACTIVE GARNIER SKINACTIVE

Eco Pads herbruikbaar - 3 stuks

Herbruikbare doek
6,99 €

Details

Herbruikbare eco pads om zachtjes make-up, vuil en dagelijks vuil te verwijderen. Zonder wrijven of schrobben.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Effect & Resultaat
Ingrediënten
Ter ondersteuning van het streven naar duurzaamheid in schoonheid zijn de eco-pads van Garnier de perfecte aanvulling op uw reinigingsroutine. De pads zijn ontworpen om zachtjes make-up, vuil en dagelijks vuil te verwijderen - zonder dat u hoeft te wrijven of te schrobben. De remover pads zijn gemaakt van herbruikbare microvezels en vormen een uitstekend alternatief voor wattenschijfjes voor eenmalig gebruik. Ze kunnen gemakkelijk worden gewassen met zeep en water tot 1000 keer, waardoor ze hygiënisch blijven. De ultrazachte stof zorgt voor een intense, maar niet schurende reiniging, waardoor het product snel in de vezels wordt opgenomen en de teint ultrafris blijft. De herbruikbare cosmetische pads zijn geschikt voor gebruik op het gezicht, de ogen en de lippen en zijn gemaakt om het dagelijkse afval van de consument te verminderen. Dit product is perfect voor eco-bewuste personen en geeft een grondige reiniging met een mindful touch.
Breng wat micellair water aan op de Eco Pad en wrijf dit zachtjes over je gezicht, ogen en lippen. Zonder afspoelen.
Nettogewicht:
20.9 g
Herbruikbare Eco-pads voor het voorzichtig verwijderen van make-up, vervuiling en dagelijkse onzuiverheden. Zonder wrijven of spoelen.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • 100% microvezel