Images

https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw6cee4766/brands/delete_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw6cee4766/brands/delete_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw6cee4766/brands/delete_nl.png?sh=50 DELETE DELETE

Petite Delete

Herbruikbare make-up remover
3,90 €

Details

Handschoen voor het verwijderen van je make-up, in een kleiner formaat. Heeft enkel water nodig om je huid stralend en schoon achter te laten.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Ingrediënten
Snel je make-up verwijderen, zonder lotions, gels, oliën of wattenschijfjes? Het kan, met de Petite Delete Makeup handschoen! Dit "groene" alternatief voor je reinigingsdoekjes of wattenschijfjes heeft geen aanvullende producten nodig om je foundation, lipstick, mascara,... te verwijderen. Zelfs je meest langhoudende make-up is in enkele seconden weggesmolten! Het petite formaat is bovendien makkelijk mee te nemen in je toilettas.
De handschoen is machinewasbaar.
  • Was de handschoen voor je eerste en na ieder gebruik volgens de wasvoorschriften.
  • Maak de handschoen vochtig en verwijder je make-up door zachtjes in cirkelvormige bewegingen te wrijven.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • 100% Polyester