Images

Nieuw
2°50%
NAE - Herbruikbare make-up remover - Purezza Washable & Reusable Cleansing Pads Ultra Soft - 4 stuks
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw6deeeae7/brands/nae_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw6deeeae7/brands/nae_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw6deeeae7/brands/nae_nl.png?sh=50 NAE NAE

Purezza Washable & Reusable Cleansing Pads Ultra Soft - 4 stuks

Herbruikbare make-up remover
9,99 €

Promotions

Speciale Aanbieding
2e aan -50% op het merk NAE

Details

Deze wasbare en herbruikbare reinigingsschijven reinigen voorzichtig en grondig en verwijderen make-up en onzuiverheden.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Ingrediënten
N.A.E. Naturale Antica Erboristeria is de viering van traditionele recepten van Italiaanse schoonheid en 'Bella Vita'. Geïnspireerd door de knowhow van de kruidengeneeskunde, worden hun behandelingen ontwikkeld met unieke recepten gemaakt van biologische ingrediënten. Ontdek de Purezza wasbare en herbruikbare reinigingsschijven. Ze reinigen zacht en diep en verwijderen make-up en onzuiverheden. Gemaakt van 100% natuurlijk biologisch katoen. Was de platen na gebruik en laat ze aan de lucht drogen. Elke schijf kan tot 60 keer worden gewassen en hergebruikt. Het pakket bevat 4 schijven.
Reinig het gezicht met cirkelvormige bewegingen. Was de schijven na gebruik in lauw water en hergebruik ze of doe ze direct in de wasmachine. Laat het aan de lucht drogen.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • 100% de coton biologique naturel