Images

-3€
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw92d64dc0/brands/lorealparismake-up_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw92d64dc0/brands/lorealparismake-up_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw92d64dc0/brands/lorealparismake-up_nl.png?sh=50 L'OREAL PARIS MAKE-UP L'OREAL PARIS MAKE-UP

Shine Anytime Glow - L'Oréal Paris x Isabel Marant

Highlighter
16,99 €

Promotions

Speciale Aanbieding
-3€ Isabelle Marant

Details

Zachte, perzikkleurige highlighter voor een natuurlijke glow. Deel van de exclusieve limited edition collectie L'Oréal Paris x Isabel Marant.
Meer lezen

Add to cart options

10 artikel(en) in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Straal op de meest nonchalante manier net als de iconische Parisienne met de Shine Anytime Glow van L'Oréal Paris x Isabel Marant. Exclusief voor L'Oréal Paris ontwikkelde de Franse ontwerpster een capsule collectie beauty musthaves, geïnspireerd op haar succesvolle collecties.
Deze veelzijdige crème-highlighter transformeert bij contact met de huid tot een poeder, zorgt voor een blurring effect en geeft warmte aan je teint.