Images

-3€
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw92d64dc0/brands/lorealparismake-up_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw92d64dc0/brands/lorealparismake-up_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw92d64dc0/brands/lorealparismake-up_nl.png?sh=50 L'OREAL PARIS MAKE-UP L'OREAL PARIS MAKE-UP

Shine Anytime Glow - L'Oréal Paris x Isabel Marant

Highlighter
16,99 €

Promotions

Speciale Aanbieding
-3€ Isabelle Marant

Details

Zachte, perzikkleurige highlighter voor een natuurlijke glow. Deel van de exclusieve limited edition collectie L'Oréal Paris x Isabel Marant.
Meer lezen

Add to cart options

4 artikel(en) in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Straal op de meest nonchalante manier net als de iconische Parisienne met de Shine Anytime Glow van L'Oréal Paris x Isabel Marant. Exclusief voor L'Oréal Paris ontwikkelde de Franse ontwerpster een capsule collectie beauty musthaves, geïnspireerd op haar succesvolle collecties.
Deze veelzijdige crème-highlighter transformeert bij contact met de huid tot een poeder, zorgt voor een blurring effect en geeft warmte aan je teint.