Images

VAPONA - Insectenbestrijding - Green Action Electric geurverspreider
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw7989f339/brands/vapona_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw7989f339/brands/vapona_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw7989f339/brands/vapona_nl.png?sh=50 VAPONA VAPONA

Green Action Electric geurverspreider

Insectenbestrijding
9,99 €

Details

Elektrische geurverspreider met 5 natuurlijke etherische oliën. Effectiviteit 45 dagen.
Meer lezen

Add to cart options

Dit artikel is binnenkort beschikbaar

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Ingrediënten
Deze Vapona Green Action is een elektrische geurverspreider met 5 natuurlijke etherische oliën: citronella, eucalyptus, lavendel, citroen en rozemarijn. Het is effectief tot 45 dagen.
De verpakking is milieuvriendelijk met 90% gerecycled papier, terwijl de fles 100% recyclebaar plastic is.
Deze innovatieve diffuser kan worden gebruikt met een vloeibare navulling of tabletten (apart verkrijgbaar) in volgens uw behoeften.
Draai de dop van het flesje los en plaats het zodanig in het apparaat dat de wiek zich boven in het cilindrische gedeelte van de verdamper bevindt. De verdamper zodanig in het stopcontact steken dat het apparaat steeds in verticale positie staat. De verstuiver heeft twee posities zodat hij geschikt is voor zowel verticaal als horizontaal georlënteerde stopcontacten.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Het product bevat 22 mg / ml etherische oliën waaronder 63% citronella.
    Bevat: Linalool
  • Citral
  • Linalylacetaat
  • 3,7-Dimethyl-6-Octenal
  • Geraniol
  • Citronellol.