Images

https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw89b0403b/brands/babyliss_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw89b0403b/brands/babyliss_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw89b0403b/brands/babyliss_nl.png?sh=50 BABYLISS BABYLISS

Deep Waves W2447E

Krultang
59,90 €

Details

Krultang met keramische toermalijncoating om eenvoudig prachtige golven met een professionele afwerking te creëren.
Meer lezen

Add to cart options

Dit artikel is binnenkort beschikbaar

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Ingrediënten
Deep Waves W2447E van BaByliss is een professionele waver om moeiteloos mooie en grote golven te creëren.
Eenvoudig te gebruiken: plaats het haar tussen de grote cilinders en de toermalijn-keramische plaat en knijp het toestel dicht. Onmiddellijk en langdurig resultaat.
Met een maximale temperatuur van 200°C en het verwarmingssysteem Advanced Ceramics™, waardoor een constante temperatuur behouden kan worden voor een snelle en eenvoudige vormgeving van elke lok.
  • Klem een streng haar tussen de bovenste staven en de onderplaat van het apparaat, dicht bij de haarwortels, en houd het haar gedurende 5 tot 8 seconden stevig vast tussen de bovenste staven en de onderplaat, afhankelijk van uw haartype.
  • Laat het haar los en verplaats het apparaat zodat het met de laatste krul overlapt, om te zorgen voor een continu krul-effect in het haar.
  • Herhaal dit over de gehele streng haar, tot aan de punten.
  • Herhaal dit voor elke streng haar.
  • Laat het haar afkoelen voordat u het verder gaat stylen.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Grote cilinders en plaat met toermalijn-keramische coating