Images

-70%
KISS NEW YORK - Lippotlood - Luxury Intense Lip Liner
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw7ca47246/brands/kissnewyork_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw7ca47246/brands/kissnewyork_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw7ca47246/brands/kissnewyork_nl.png?sh=50 KISS NEW YORK KISS NEW YORK

Luxury Intense Lip Liner

Lippotlood
5,99 €
1,80 €

Promotions

Speciale Aanbieding
-70%

Details

Nauwkeurig lippotlood voor het omlijnen en opvullen van je lippen. Vormt de perfecte match voor je Kiss lipsticks!
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Dit lippotlood glijdt moeiteloos over de huid en is daarom niet alleen geschikt voor het omlijnen, maar ook voor het invullen van de lippen. De langhoudende formule droogt dankzij de romige structuur de lippen niet uit! Voor een perfecte liplook, tot 12 uur lang.
  • Definieer je lipcontour met een lippotlood dat bij je natuurlijke kleur of bij je lipstick past. Voor een vollere mond kleur je lichtjes buiten de lijntjes.
  • Breng je lipstick aan. De romige formule van het potlood mengt zich moeiteloos met die van je lipstick. Dep indien nodig met je vinger op de liprand om de twee kleuren te vermengen.