Images

-5€
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw9b3cc45f/brands/nyxprofessionalmake-up_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw9b3cc45f/brands/nyxprofessionalmake-up_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw9b3cc45f/brands/nyxprofessionalmake-up_nl.png?sh=50 NYX PROFESSIONAL MAKE-UP NYX PROFESSIONAL MAKE-UP

The Marsh Mellow Blender

Make-up sponsje
8,95 €

Promotions

Speciale Aanbieding
-5€ bij aankoop van min 20€ L'Oréal Essie Maybelline en Nyx + Gratis levering

Details

Marshmallow-vormige make-upspons voor streeploos aanbrengen en nauwkeurig mengen van foundation, poeder en elk ander teintproduct.
Meer lezen

Add to cart options

Dit artikel is binnenkort beschikbaar

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Ingrediënten
Het is het marshmellow-effect! Combineer deze The Marsh Mellow Blender-spons met de Nyx Professional Makeup-gladmakende primer naar keuze om een zachte, gladde huid te verkrijgen, klaar om opgemaakt te worden. Door de unieke vorm kun je alle delen van het gezicht nauwkeurig mengen, zelfs de meest ontoegankelijke. Je kunt het ook gebruiken met je foundation, je poeders en elk ander teintproduct!
1 geschenk per bestelling.
Bevochtig het voor een betere grip! Gebruik deze spons met je favoriete teintproduct. Gebruik een milde zeep en warm water om het schoon te maken.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • SBR (Styrene-Butadiene Rubber)