Images

2+1
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw013f73d5/brands/sephora_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw013f73d5/brands/sephora_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw013f73d5/brands/sephora_nl.png?sh=50 SEPHORA SEPHORA

Silicone makeup sponge

Make-up sponsje
8,99 €

Promotions

Speciale Aanbieding
2+1 Gratis op het hele gamma SEPHORA

Details

Anti-waste, het gladde en niet-poreuze oppervlak van deze siliconenspons neemt geen make-up op en voorkomt materiaalverlies tijdens het gebruik.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Ingrediënten
Ultra-efficiënt en hygiënisch, deze flexibele en resistente Sephora Collection-siliconenspons maakt een zeer eenvoudige toepassing van vloeibare, concealer, BB- en CC-crèmefundamenten mogelijk. Praktisch, het past zich aan alle delen van het gezicht aan. De zeer zachte, gladde en niet-poreuze textuur glijdt over de huid voor een uniform, natuurlijk en streeploos resultaat. We kunnen niet zonder!
Deze spons is wasbaar en herbruikbaar. Latex vrij.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Siliconen