Images

12€/1
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw25e6acb1/brands/maxfactor_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw25e6acb1/brands/maxfactor_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw25e6acb1/brands/maxfactor_nl.png?sh=50 MAX FACTOR MAX FACTOR

Divine Lashes

Mascara
19,99 €

Promotions

Speciale Aanbieding
12€ voor 1 op het hele gamma MAX FACTOR
een gratis Lipfinity bij aankoop van 30 € aan Max Factor, Bourjois en Rimmel make-up.

Details

Max Factor Divine Lashes Mascara is een mascara die zorgt voor een onweerstaanbaar dramatisch en volumineus wimpereffect.
Meer lezen
Kleur: Rich Black

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
De Max Factor Divine Lashes Mascara is verrijkt met panthenol, deze pro-vitamine B5 zorgt voor soepele en zachte wimpers. Dit maakt de Divine Lashes Mascara ook geschikt voor contactlensdragers. De rijke romige formule brengt veegvast en gelijkmatig aan. Het definieert de wimpers vanaf de aanzet tot aan de top zonder te klonteren. De fijne borstelapplicator licht prettig in de hand, is extreem zacht en brengt de mascara vlokvrij aan. Het verdeelt de mascara met precisie, iedere wimper wordt gedekt voor een ultra natuurlijk volumineuze finish.
Breng de Divine Lashes Mascara aan door je hoofd een beetje naar achteren te kantelen en naar beneden te kijken. Breng de mascara aan vanaf de onderkant richting de bovenkant van de wimpers en maak daarbij korte zijwaartse zigzagbewegingen. Wacht even tot dat de laag is opgedroogd en herhaal de stap net zolang tot dat je het gewenste volume effect hebt gecreëerd. Nadat de bovenste wimpers zijn gedaan, concentreer je nu op de onderste wimpers. Voor de onderste wimpers: kantel je hoofd een beetje naar voren en kijk naar boven.