Images

https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwed59dcd9/brands/lorealparisskinexpert_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwed59dcd9/brands/lorealparisskinexpert_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwed59dcd9/brands/lorealparisskinexpert_nl.png?sh=50 L'OREAL PARIS SKIN EXPERT L'OREAL PARIS SKIN EXPERT

Revitalift Cicacrème Anti-verouderingsbalsem Nacht

Nachtcrème
13,99 €

Details

Hypoallergene anti-rimpel nachtcrème. Herstelt de natuurlijke barrière van de huid en vermindert zichtbaar tekenen van veroudering.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Effect & Resultaat
De huid van ons gezicht is de huid die het meest blootgesteld wordt aan schadelijke invloeden van buitenaf. Daarom vertoont ze ook sneller tekenen van veroudering. De Anti-verouderingsbalsem Nacht van L'Oréal Revitalift Cicacrème is verrijkt met extracten van de Centella asiatica of Aziatische waternavel. Deze plant wordt in de Chinese geneeskunde gebruikt om haar kalmerende, hydraterende en extreem herstellende eigenschappen en gaat op verbluffende wijze tekenen van huidveroudering tegen. De hypoallergene formule is bijzonder geschikt voor een gevoelige huid.
Ideaal voor wie rimpels op een zachte, natuurlijke manier wil verminderen.
engagement-L'Oréal
Breng 's avonds aan op een perfect gereinigde huid van gezicht en hals. Masseer zachtjes in met opwaartse, cirkelvormige bewegingen.
Nettogewicht:
50 ml
Fles type:
Pot
Zonder parabenen
Volume:
50 ml
  • De natuurlijke barrière van je huid wordt onmiddellijk hersteld.
  • Na 1 week is je huid voller en zijn rimpels zichtbaar verminderd.
  • Na 4 weken is ook de textuur van je huid veel egaler.