Images

VEET - Navulling voor ontharing met warme was - Spawax navullingen
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwae1808dc/brands/veet_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwae1808dc/brands/veet_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwae1808dc/brands/veet_nl.png?sh=50 VEET VEET

Spawax navullingen

Navulling voor ontharing met warme was
9,99 €

Details

De Veet Spawax navullingen zijn geschikt voor gebruik met de elektrische waxverwarmer.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Deze Veet Spawax navulschijven laat je smelten in de Spawax elektrische waxverwarmer. Ze hebben een heerlijke geur van zoete vijgen en paarse lelies. Nadat je de wax op je huid hebt aangebracht en verwijderd, voelt je huid glad en zacht aan. Voor het ontharen van je benen, armen, bikinilijn en oksels.
  • Plaats het vereiste aantal schijven in de wasverwarmer.
  • Zet het toestel aan. De was is klaar voor gebruik wanneer hij een homogene consistentie heeft bereikt. Dit duurt voor vier schijven ongeveer 30 minuten.
  • Breng de wax met behulp van de spatel aan in de groeirichting van de haartjes. Laat het uiteinde van de strip iets dikker - zo kan je de strip wanneer hij droog is makkelijker vastnemen en verwijderen.
  • Wacht 30 tot 60 seconden en controleer of de was droog aanvoelt. Houd je huid goed strak. Verwijder de strip vanaf het dikkere uiteinde met één snelle beweging, tegen de haargroeirichting in.
  • Verwijder na het ontharen eventuele waxresten van je huid met behulp van een gebruikte strip of babyolie.
Nettogewicht:
150 ml
Geslacht:
Vrouw