Images

Natural
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw909ca648/brands/mercihandy_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw909ca648/brands/mercihandy_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw909ca648/brands/mercihandy_nl.png?sh=50 MERCI HANDY MERCI HANDY

Smile Detox Mint

Oil Pulling
19,99 €

Details

We willen allemaal een glimlach die schittert zoals in Hollywood. Zonder een half salaris achter te laten of uren door te brengen bij uw tandarts. Merci Handy heeft daarom een magische voorouderlijke methode opnieuw uitgevonden, het oog trekken, en koos voor een natuurlijke formule voor een frisse adem en wittere tanden.
Meer lezen

Add to cart options

Dit artikel is binnenkort beschikbaar

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Effect & Resultaat
Ingrediënten
We willen allemaal een glimlach die glanst zoals in Hollywood. Zonder een half salaris achter te laten of uren door te brengen bij de tandarts. Om daar te komen, heeft Merci Handy daarom een magische voorouderlijke methode opnieuw uitgevonden, oogtrekkend, en een formule gekozen natuurlijk: geen kunstmatige bleekactieve ingrediënten, alleen kokosolie, actieve kool, natriumbicarbonaat en een lekker aroma. 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Frisse adem en gladdere tanden door het eerste gebruik. Een detox-effect en wittere tanden na 14 dagen.
  • Verwarm een rietje onder heet water en schud het dan voor gebruik.
  • Leeg het hele rietje in je mond.
  • Draai de olie ( teder) gedurende 5-10 minuten.
  • Leeg in de prullenbak en spoel je mond. Poets je tanden zoals gewoonlijk.
Structuur:
Vloeibaar
Volume:
14 x 10 ml
Natuurlijk
Met deze kuur kunt u uw tanden binnen 14 dagen witter maken en uw mond meer algemeen reinigen. Vind frisse adem, zachte tanden en witter met zijn heerlijke muntgeur.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Cocos Nucifera (Coconut) Oil
  • Aroma
  • Sodium Bicarbonate
  • Charcoal Powder
  • Limonene