Images

L'OREAL PARIS MAKE-UP - Oogschaduw - Eye Go Wild Mega Palette
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf5c453aa/brands/lorealparismake-up_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf5c453aa/brands/lorealparismake-up_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf5c453aa/brands/lorealparismake-up_nl.png?sh=50 L'OREAL PARIS MAKE-UP L'OREAL PARIS MAKE-UP

Eye Go Wild Mega Palette

Oogschaduw
20,99 €

Details

Eye Go Wild van L'Oréal Paris is een oogschaduwpalet met 16 intense kleuren, variërend van lichtroze en beige tot bruin en bordeaux, met een combinatie van matte of glitterende afwerkingen.
Meer lezen

Add to cart options

3 artikel(en) in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Ontdek het Eye Go Wild oogschaduw palet van L'Oréal Paris : 16 tinten gaande van lichtroze en beige tot donkerbruin en bordeaux; warme neutrale tinten die passen bij elke outfit. De intens gekleurde pigmenten van de matte en glinsterende kleurtjes, doen je ogen extra mooi uitkomen. Dankzij de makkelijke en vlotte applicatie kan je je dagelijkse make-up ritueel uitbreiden!
Doe wat van het materiaal op een oogschaduwborstel en breng het voorzichtig aan op je hele ooglid, van bovenaan tot aan de basis van je wimpers. Je kunt de kleuren mengen met een lichte basis en vervolgens een donkerdere kleur toevoegen in de buitenste hoek van je ooglid. Dit creëert extra diepte en zorgt ervoor dat je ogen groter lijken.