Images

E-SHOP ONLY
WAAM - Plantaardige Olie - Ma Box Recette DIY Glinsterende Olie
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw15d75676/brands/waam_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw15d75676/brands/waam_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw15d75676/brands/waam_nl.png?sh=50 WAAM WAAM

Ma Box Recette DIY Glinsterende Olie

Plantaardige Olie
19,80 €

Details

Deze kit bevat alles wat je nodig hebt om twee keer een 100 ml natuurlijke sprankelende olie te maken (ingrediënten, apparatuur, receptenkaart en andere tips).
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Effect & Resultaat
Ingrediënten
Ideaal om het hele jaar te stralen, en met name tijdens de feestdagen! Deze glinsterende olie van WAAM is rijk aan argan en wortel, hij zorgt voor uw haar en uw huid. Bovendien voegt mica wat toverkracht toe, zodat u het hele jaar straalt.
Toegepast op de huid of het haar, zal deze olie je onweerstaanbaar maken in de zomer en winter.
Zonder siliconen
Zonder sulfaten
Dierproefvrij
Nettogewicht:
215 g
Zonder parabenen
Alcoholvrij
Geslacht:
Man
Vegan
Zonder ammoniak
Natuurlijk
Deze sprankelende olie, rijk aan argan en wortel, zal uw huid en haar sublimeren en verzorgen. Mica voegt de magische toets toe die u in alle omstandigheden zal verlichten. Ideaal om het hele jaar door en vooral in de vakantieperiode te schitteren!
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Wortelolie 50 ml
  • arganolie 50 ml
  • mica 5 g
  • lege fles 50 ml
  • receptenblad