Images

E-SHOP ONLY
NYX PROFESSIONAL MAKE-UP - Poederkwast - Dual Fiber Setting Brush
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw9b3cc45f/brands/nyxprofessionalmake-up_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw9b3cc45f/brands/nyxprofessionalmake-up_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw9b3cc45f/brands/nyxprofessionalmake-up_nl.png?sh=50 NYX PROFESSIONAL MAKE-UP NYX PROFESSIONAL MAKE-UP

Dual Fiber Setting Brush

Poederkwast
19,00 €

Details

Gear up als een professional en voeg je eigen expert touch toe aan elke look met de NYX Professional Makeup Dual Fiber Setting Brush - een zachte, volle kwast, perfect voor een eenvoudige toepassing van lipstick of lipgloss.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Karakteristieken
Ingrediënten
Gear up als een professional en voeg je eigen expert touch toe aan elke look met de NYX Professional Makeup Pro Brush - een zachte, volle kwast, perfect voor een eenvoudige toepassing van losse of geperste poeders. Breng deze poeder lichtjes aan, en blend deze voor een mooie, gelijkmatige dekking. Gemaakt van synthetische vezels.
Al Pro Brush make-up kwasten hebben een super hoge kwaliteit, waardoor deze geliefd zijn bij make-up professionals en liefhebbers. De materialen zijn met de grootste zorg uitgekozen, waardoor de kwasten met liefde zijn ontworpen en gemaakt.
Dit product van NYX Professional Makeup heeft een Vegan Formule, wat wil zeggen dat het geen ingrediënten of bijproducten van dierlijke oorsprong bevat.
Gebruik de Duo Fiber Setting Brush voor het aanbrengen van setting powders.
Dierproefvrij
Vegan
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Synthetische vezels.