Images

E-SHOP ONLY
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw9b3cc45f/brands/nyxprofessionalmake-up_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw9b3cc45f/brands/nyxprofessionalmake-up_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw9b3cc45f/brands/nyxprofessionalmake-up_nl.png?sh=50 NYX PROFESSIONAL MAKE-UP NYX PROFESSIONAL MAKE-UP

Tapered Powder

Poederkwast
19,00 €

Details

Zeer zachte poederkwast om losse poeder onder de ogen te verwijderen of prominente gelaatstrekken te verlichten.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Ingrediënten
Gear up als een professional en voeg je eigen expert touch toe aan elke look met de NYX Professional Makeup Pro Brush - een zachte, volle kwast, perfect voor een eenvoudige toepassing van losse of geperste poeders. Breng deze poeder lichtjes aan, en blend deze voor een mooie, gelijkmatige dekking. Gemaakt van synthetische vezels.
Al Pro Brush make-up kwasten hebben een super hoge kwaliteit, waardoor deze geliefd zijn bij make-up professionals en liefhebbers. De materialen zijn met de grootste zorg uitgekozen, waardoor de kwasten met liefde zijn ontworpen en gemaakt.
Dit product van NYX Professional Makeup heeft een Vegan Formule, wat wil zeggen dat het geen ingrediënten of bijproducten van dierlijke oorsprong bevat.
Deze Tapered Brush is een zeer zachte poederkwast voor het verwijderen van losse poeder onder de ogen of het accentueren van prominente gelaatstrekken.
Neem het materiaal, maak het penseel lichter, laat de schaduw vallen door te tikken en vervaag het materiaal met zachte cirkelvormige bewegingen.
Dierproefvrij
Vegan
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Mix van natuurlijke en syntetische vezels.