Images

-50%
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw9b3cc45f/brands/nyxprofessionalmake-up_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw9b3cc45f/brands/nyxprofessionalmake-up_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw9b3cc45f/brands/nyxprofessionalmake-up_nl.png?sh=50 NYX PROFESSIONAL MAKE-UP NYX PROFESSIONAL MAKE-UP

Dual Fiber Powder Brush

Pouderkwast
14,75 €
7,37 €

Promotions

Speciale Aanbieding
-50% op sommige kleuren
-50% op bepaalde varianten

Details

Een zachte, volle kwast, perfect voor een eenvoudige toepassing van losse of geperste poeders.
Meer lezen

Add to cart options

Dit artikel is binnenkort beschikbaar

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Gear up als een professional en voeg je eigen expert touch toe aan elke look met de NYX Professional Makeup Pro Brush Dual Fiber Powder een zachte, volle kwast, perfect voor een eenvoudige toepassing van losse of geperste poeders.

Al onze make-up kwasten hebben een super hoge kwaliteit, waardoor deze geliefd zijn bij make-up professionals en liefhebbers. De materialen van onze brushes zijn met de grootste zorg uitgekozen, waardoor de kwasten met liefde zijn ontworpen en gemaakt.
Dit product van NYX Professional Makeup heeft een Vegan Formule, wat wil zeggen dat het geen ingrediënten of bijproducten van dierlijke oorsprong bevat.
Breng deze poeder lichtjes aan, en blend deze voor een mooie, gelijkmatige dekking. Gemaakt van synthetische vezels.