Images

Nieuw
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw5aedd57b/brands/bic_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw5aedd57b/brands/bic_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw5aedd57b/brands/bic_nl.png?sh=50 BIC BIC

Click 3 Soleil

Scheersysteem
5,99 €

Details

Scheersysteem bestaande uit een handvat en 4 Click 3 Soleil-scheerhoofden met 3 beweegbare mesjes-technologie voor een nog gladder scheerresultaat. De draaibare kop van dit scheermes voor dames biedt meer controle terwijl het zich aanpast aan elke contour en ronding van je lichaam.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Karakteristieken
Effect & Resultaat
Het scheerapparaat BIC Click 3 Soleil voor vrouwen met een handvat van 30% recycled plastic en 4 navullingen in een gerecyleerde en recycleerbare verpakking. Ontworpen voor vrouwen die een goede prijs/prestatie verhouding zoeken. Iedere navulling heeft een drievoudige scheertechnologie voor een nog gladder scheerresultaat*. Klik er heel eenvoudig een nieuwe navulling op en scheer moeiteloos verder. De kantelende en rubberen kop volgt naadloos iedere contour van uw lichaam en strekt uw huid voorzichtig uit voordat de bewegende mesjes de haartjes bereiken. Dit betekent een geweldig glad resultaat, waar u ook scheert. De verzorgende strip is verrijkt met hydraterende aloë vera en voedende vitamine E, voor een perfect glijvermogen. U zult ook geïnteresseerd zijn in BIC's volledige assortiment scheermessen, verkrijgbaar in allerlei verschillende hoogwaardige designs met eigenschappen die precies voldoen aan uw behoeften. BIC ontwerpt, ontwikkelt en produceert al meer dan 40 jaar scheermesjes, en test ze één voor één. U kunt dus compromisloze topkwaliteit verwachten, voor een goede prijs.
*Vergeleken met de Twin Lady
Nettogewicht:
32,92
Geslacht:
Vrouw
Het scheerapparaat BIC Click 3 Soleil voor vrouwen met een handvat van 30% recycled plastic en 4 navullingen. Een alles-in-één drievoudig scheermes voor een onberispelijk glad scheerresultaat en met een kantelende kop voor meer controle. De vullingen, die met één klik makkelijk te vervangen zijn, hebben een verzorgende vochtinbrengende strip die verrijkt is met cacaoboter. Het gebogen blauwe handvat is speciaal ontworpen voor de manier waarop vrouwen zich scheren, zo hebben ze meer controle, ook als het scheermes nat is.