Images

Nieuw
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw5aedd57b/brands/bic_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw5aedd57b/brands/bic_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw5aedd57b/brands/bic_nl.png?sh=50 BIC BIC

Click 3 Soleil Sensitive

Scheersysteem
3,99 €

Details

Scheersysteem bestaande uit een handvat en 2 Click 3 Soleil Sensitive-scheerhoofden met 3 beweegbare mesjes-technologie voor een nog gladder scheerresultaat. De draaibare kop volgt elke contour en ronding van uw lichaam.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Karakteristieken
Effect & Resultaat
Het scheerapparaat BIC Click 3 Soleil Sensitive voor vrouwen met een handvat van 30% recycled plastic en 4 navullingen in een gerecyleerde en recycleerbare verpakking. Ontworpen voor vrouwen die een goede prijs/prestatie verhouding zoeken. Iedere navulling heeft een drievoudige scheertechnologie met beweegbare mesjes voor een nog gladder scheerresultaat*. Klik er heel eenvoudig een nieuwe navulling op en scheer moeiteloos verder. De kantelende en rubberen kop volgt naadloos iedere contour van uw lichaam en strekt uw huid voorzichtig uit voordat de bewegende mesjes de haartjes bereiken. Dit betekent een geweldig glad resultaat, waar u ook scheert. De verzorgende strip is verrijkt met hydraterende aloë vera en voedende vitamine E, voor een perfect glijvermogen. U zult ook geïnteresseerd zijn in BIC's volledige assortiment scheermessen, verkrijgbaar in allerlei verschillende hoogwaardige designs met eigenschappen die precies voldoen aan uw behoeften. BIC ontwerpt, ontwikkelt en produceert al meer dan 40 jaar scheermesjes, en test ze één voor één. U kunt dus compromisloze topkwaliteit verwachten, voor een goede prijs.
*Vergeleken met de Twin Lady
Nettogewicht:
23,48
Geslacht:
Vrouw
Het scheerapparaat BIC Click 3 Soleil Sensitive voor vrouwen bevat een handvat (recycled plastic) en 2 navullingen in een recyclebare verpakking. Een alles-in-één scheermes met drievoudige scheertechnologie voor een nog gladder resultaat*. De met één klik te vervangen navullingen hebben een kantelende en rubberen kop en vochtinbrengende strip met aloë vera voor een geweldig glad resultaat . Het gebogen blauwe handvat is speciaal ontworpen voor de manier waarop vrouwen zich scheren, zo hebben ze meer controle, ook als het scheermes nat is.