Images

DR. BECKMANN - Schoonmaakmiddel - Poetssteen
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw722311c2/brands/drbeckmann_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw722311c2/brands/drbeckmann_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw722311c2/brands/drbeckmann_nl.png?sh=50 DR. BECKMANN DR. BECKMANN

Poetssteen

Schoonmaakmiddel
8,59 €

Details

Krachtig schoonmaakmiddel met dubbelzijdige spons en een waterafstotend effect. Geschikt voor allerlei oppervlakten, zowel binnen als buiten.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
De Poetssteen van Dr. Beckmann is een doeltreffend en gebruiksvriendelijke alternatief voor de meest agressieve reinigers. De compacte verpakking bevat een schuurmiddel en een dubbelzijdige spons geschikt voor verschillende oppervlakten. Zelfs de meest hardnekkige vlekken zijn niet opgewassen tegen de kleine, natuurlijke polijstbolletjes van de reiniger. Het oppervlak blijft bovendien langdurig schoon en glanzend dankzij de waterafstotende werking.
Niet geschikt voor gebruik op gelakte, poreuze of gevoelige oppervlakten zoals acryl, aluminium en autolak.
  • Test bij twijfel eerst op een onzichtbare plaats en volg steeds de onderhoudsinstructies van het voorwerp of oppervlak je wil schoonmaken.
  • Maak de spons nat en wrijf hem over de poetssteen.
  • Maak schuim door druk uit te oefenen op de spons.
  • Reinig het voorwerp of oppervlak.
  • Spoel grondig na met schoon water.
  • Laat de steen en de spons na gebruik goed drogen alvorens de pot af te sluiten.

Veroorzaakt ernstige oorgirritatie.
Nettogewicht:
400 g