Images

K-GLO - Sheet mask - Balancing Coconut Bio-Cellulose Face Mask
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf5b28ba8/brands/k-glo_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf5b28ba8/brands/k-glo_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf5b28ba8/brands/k-glo_nl.png?sh=50 K-GLO K-GLO

Balancing Coconut Bio-Cellulose Face Mask

Sheet mask
5,00 €

Details

Zuiverend sheet mask volgens de regels van de Koreaanse skincare met een vegan formule op basis van kokoswater en toverhazelaar.
Meer lezen

Add to cart options

2 artikel(en) in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Karakteristieken
Hello flawless skin! Het Balancing Coconut Bio-Cellulose sheet mask van het Koreaanse K-Glo is een zuiverende behandeling om de acnégevoelige huid te kalmeren. De vegan friendly formule bevat kokoswater, aloë vera en toverhazelaar en is best geschikt voor de gemengde tot vette huid met onzuiverheden.

De maskers van K-Glo zijn vrij van parabenen, ftalaten, siliconen, alcohol, minerale oliën, sulfaten, triclosan, kwik, kunstmatige kleurstoffen en schadelijke chemicaliën.
Zonder siliconen
Zonder sulfaten
Zonder parabenen
Alcoholvrij
Huidtype:
Gemengd
Vegan