Images

K-GLO - Sheet mask - Hydrating Coconut Bio-Cellulose Face Mask
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf5b28ba8/brands/k-glo_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf5b28ba8/brands/k-glo_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf5b28ba8/brands/k-glo_nl.png?sh=50 K-GLO K-GLO

Hydrating Coconut Bio-Cellulose Face Mask

Sheet mask
5,00 €

Details

Hydraterend sheet mask volgens de regels van de Koreaanse skincare met een vegan formule op basis van kokoswater en hyaluronzuur.
Meer lezen

Add to cart options

4 artikel(en) in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Karakteristieken
Go for glow met het Hydrating Coconut Bio-Cellulose sheet mask van het Koreaanse K-Glo! Dit vegan friendly masker biedt je huid een stevige hydratatieboost dankzij de formule met kokoswater, duindoorn en hyaluronzuur. Na 15 minuutjes is je huid zachter en gladder en zijn fijne lijntjes minder zichtbaar.

De maskers van K-Glo zijn vrij van parabenen, ftalaten, siliconen, alcohol, minerale oliën, sulfaten, triclosan, kwik, kunstmatige kleurstoffen en schadelijke chemicaliën.
Zonder siliconen
Zonder sulfaten
Zonder parabenen
Alcoholvrij
Huidtype:
Droog
Vegan