Images

https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw463c91d5/brands/di_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw463c91d5/brands/di_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw463c91d5/brands/di_nl.png?sh=50 DI DI

Infraroodthermometer

Thermometer
79,99 €

Details

Contactloze temperatuurmeting van het lichaam of objecten
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Ingrediënten
Meet de lichaams- of objecttemperatuur zonder contact met een infraroodstraal (op 3-5 cm). Meet de lichaamstemperatuur tussen 32°C-42,5°C en de objecttemperatuur tussen 0°C-100°C. Mogelijkheid om 32 temperatuurmetingen in het geheugen te bewaren. Meet de temperatuur in °C of F. De batterij-indicator is leeg. Meettijd: 1 seconde. Schakelt automatisch uit na 30 seconden zonder gebruik. Alarm bij koorts. CE-gecertificeerd.
Was de handen voor en na het nemen van een temperatuur. Wacht 1 seconde en de pieptoon voordat u de gemeten temperatuur bekijkt. Kijk op het scherm om de gemeten temperatuur te zien. Als het apparaat u waarschuwt dat de batterij bijna leeg is, moet u de batterijen verwisselen. Niet waterbestendig, kan niet worden ondergedompeld. Het apparaat kan het beste na gebruik in de koffer worden opgeborgen.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • ABS
  • Metaal
  • elektronische componenten