Images

MEGRHYTHM - Verwarmende oogmasker - Verwarmend oogmasker lavendel
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd6a9530a/brands/megrhythm_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd6a9530a/brands/megrhythm_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd6a9530a/brands/megrhythm_nl.png?sh=50 MEGRHYTHM MEGRHYTHM

Verwarmend oogmasker lavendel

Verwarmende oogmasker
7,99 €

Details

Verwarmend oogmasker met milde stoom. De milde stoom warmt het oogmasker op naar 40 graden, helpt je ontspannen en kalmeert je vermoeide ogen. Na 20 minuten voel je je herboren en heerlijk uitgerust.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Effect & Resultaat
Ingrediënten
Ontdek MegRhythm, de ontspanningsmethode afkomstig uit Japan. De verwarmende oogmaskers van MegRhythm met de Lavendel geur helpen je weer op te laden na een lange dag met veel schermtijd. De milde stoom warmt het oogmasker op naar 40 graden, helpt je ontspannen en kalmeert je vermoeide ogen. Na 20 minuten voel je je herboren en heerlijk uitgerust.
  • Haal het oogmasker uit de verpakking. Het masker warmt vanzelf op zodra de verpakking open is. Het oogmasker blijft +/- 20 minuten warm. Gebruik direct.
  • Trek de bevestigingsbandjes voor om je oren los langs de scheurlijn.
  • Plaats de witte kant van het oogmasker op de ogen met de inkeping naar beneden. Plaats de bandjes om je oren. Indien je oogdruppels hebt aangebracht, wacht dan een paar minuten voordat je het oogmasker gebruikt. Het oogmasker kan make-up doen uitlopen of verwijderen.
  • Gooi het oogmasker weg na gebruik - zodra het masker afgekoeld is.
De milde stoom warmt het oogmasker op naar 40 graden, helpt je ontspannen en kalmeert je vermoeide ogen. Na 20 minuten voel je je herboren en heerlijk uitgerust.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Buitenkant: niet-geweven stoffen.
    Warmte cel: bevat ijzer poeder
  • geactiveerde koolstof
  • water
  • parfum.