Images

BIOVER - Voedingssupplement - Triple Magnesium - 30 tabletten
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwcd876d39/brands/biover_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwcd876d39/brands/biover_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwcd876d39/brands/biover_nl.png?sh=50 BIOVER BIOVER

Triple Magnesium - 30 tabletten

Voedingssupplement
13,69 €

Details

Triple Magnesium is een 3 Phase Release Technology tablet die magnesium in 3 verschillende fasen aan het lichaam afgeeft zodat het magnesium een snelle en langdurige werking heeft.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Ingrediënten
Magnesium speelt een belangrijke rol in verschillende lichaamsfuncties. Triple Magnesium is onze eerste 3 Phase Release Technology tablet die magnesium in 3 verschillende fasen aan het lichaam afgeeft zodat het magnesium een snelle en langdurige werking heeft. Het magnesium dat gebruikt wordt in dit product is een combinatie van magnesiumoxide en magnesiumbisglycinaat. Laatstgenoemde is een organische bron van magnesium met een hogere biologische beschikbaarheid in vergelijking met standaard (anorganische) magnesiumbronnen.
Spieren: Magnesium bevordert een normale spierfunctie.
Energie: Snelle afgifte van vitamine B12 draagt bij tot een normaal energiemetabolisme. Magnesium helpt om moeheid en vermoeidheid te verminderen.
Zenuwstelsel en psychologische functies: Vitamine B6 & magnesium dragen bij tot de werking van het zenuwstelsel en bevorderen normale psychologische functies.
1 tablet per dag nemen. De dagelijkse aanbevolen dosis niet overschrijden.
Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen, nocht een gezonde levensstijl. Droog bewaren op kamertemperatuur tussen 15 °C en 25 °C. Tegen zonlicht beschermen en buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Magnesiumbisglycinaat (Magnesiumbisglycinaat/Magnesium oxide/Citroenzuur/Maltodextrine/Silica/Water); Magnesiumoxide; Vulstoffen: Microkristallijne cellulose
  • Dicalciumfosfaat & Hydroxypropylcellulose; Stabilisator: Hydroxypropylmethylcellulose; Anti-klontermiddelen: Mono- en diglycerides van vetzuren
  • Magnesiumzouten van vetzuren
  • Siliciumdioxide
  • Vernet Natriumcarboxymethylcellulose & Polyvinylpolypyrrolidone; Cyanocobalamine; Pyridoxinehydrochloride; Kleurstoffen: Indigokarmijn & Karmijnzuur.