Images

Natural
FLEURS DE BACH - Voedingssupplement - Rescue Nacht spray 7ml
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwe2a0251d/brands/fleursdebach_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwe2a0251d/brands/fleursdebach_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwe2a0251d/brands/fleursdebach_nl.png?sh=50 FLEURS DE BACH FLEURS DE BACH

Rescue Nacht spray 7ml

Voedingssupplement
12,69 €

Details

Bach Rescue Nacht spray met 6 Bachbloesems, waaronder White Chestnut.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Ingrediënten
Rescue Nacht is een voedingssupplement op natuurlijke basis en bestaat uit de 5 Bachbloesems van de originele Rescue (Cherry Plum, Clematis, Impatiens, Rock Rose en Star of Bethlehem) en White Chestnut. De druppels zijn speciaal ontwikkeld voor 's nachts en dienen een half uurtje voor het slapengaan genomen te worden. Geschikt voor het hele gezin en gemakkelijk in gebruik.
Breng ongeveer een half uur voor het slapen gaan de spraykop naar de mond en spray 2x op de tong. Herhaal dit als u gaat slapen. Max. 20 sprays per dag. De dagelijks aanbevolen portie niet overschrijden. Rescue Nacht kan langere tijd gebruikt worden.Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Bewaren bij kamertemperatuur, buiten bereik van kinderen.
Nettogewicht:
7 ml
Natuurlijk
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Alcohol
  • tinctuur van Rescue bloesemmix (zonneroosje
  • bosrank
  • reuzenbalsemien
  • kerspruim en vogelmelk)
  • tinctuur van paardekastanje bloesem.