Images

Natural
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf0c0f136/brands/physalis_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf0c0f136/brands/physalis_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf0c0f136/brands/physalis_nl.png?sh=50 PHYSALIS PHYSALIS

Collageen Pro

Voedingssupplement
25,99 €

Details

Physalis Collagen pro is een oplosbaar mengsel met collageen, vitamine C en hyaluronzuur dat de diepte en de grootte van rimpels vermindert en de gladheid en elasticiteit van de huid verbetert.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Effect & Resultaat
Ingrediënten
Physalis Collagen pro is een oplosbaar mengsel met collageen, vitamine C en hyaluronzuur. Collageen is een structuurmolecule die deel uitmaakt van het bindweefsel in de huid, gewrichtskraakbeen, ligamenten, pezen en botten. De toegevoegde vitamine C komt tussen in de normale collageenvorming voor het behoud van een gezonde huid. Naticol® is een zeer pure vorm van collageen type I uit vis waarvan de werking onderbouwd is door verschillende studies. Het wordt geproduceerd via een uniek proces met enzymatische hydrolyse, wat resulteert in een goed opneembaar mengsel van korte peptiden. ExceptionHyal® Star, een volledig spectrum hyaluronzuurcomplex, bevat een reeks hyaluronzuurtypes met uiteenlopende lengtes die synergetisch werken. Het is aangetoond dat ExceptionHyal® Star de diepte en de grootte van rimpels vermindert en de gladheid en elasticiteit van de huid verbetert.
1 à 2 sticks per dag. Voeg de inhoud van de stick al roerend toe aan fruitsap, koffie, soep of andere drank, een yoghurt of smoothie.
Natuurlijk
Vermindert de diepte en de grootte van rimpels. Verbetert de gladheid en elasticiteit van de huid. Ondersteunt de normale collageenvorming voor het behoud van een gezonde huid.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Samenstelling per 2 sticks : Collageen (Naticol®) : 5000 mg
  • Hyaluronzuur (ExceptionHYAL® Star): 200 mg
  • Vitamine C: 250 mg