Images

Natural
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw50eaf7c7/brands/sugarcoated_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw50eaf7c7/brands/sugarcoated_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw50eaf7c7/brands/sugarcoated_nl.png?sh=50 SUGARCOATED SUGARCOATED

Full Body Hair Removal Kit

Warme was
17,99 €

Details

Veganistische en 100% natuurlijke ontharingskit voor gemakkelijke en pijnloze ontharing van alle delen van het lichaam, van top tot teen.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Ingrediënten
Sugarcoated is een 100% natuurlijke vegan suiker wax. De exclusieve formule is volledig natuurlijk en gemaakt van pure suikersiroop en water. Het bevat geen citroenzuur, harsen of andere toevoegingen. De formule geeft een glad en zacht resultaat. Sugar Coated Full Body Hair Removal Kit gebruikt de klassieke formule wat een geweldige en veilige wax behandeling oplevert geschikt voor alle delen van het lichaam- van top tot teen! Bovendien laat de natuurlijke caramel suiker geur!
Verwijder de deksel, plaats de pot op een magnetronbestendige schaal in de magnetron en verwarm voor 40 seconden op 900 watt. Of verwarm au bain-marie in heet water totdat de wax een stroperige consistentie heeft.
Check voor gebruik altijd de temperatuur om verbranding te voorkomen.
Zorg ervoor dat de huid schoon is en vrij is van olie of crèmes. Droog de huid goed en gebruik eventueel talkpoeder om de het te behandelen gebied goed droog te krijgen.
Gebruik de spatel om de wax dun aan te brengen in de richting van de haargroei.
Breng de strip aan en druk stevig vast, laat een deel van de strip los om vast te kunnen pakken.
Trek de strip in tegenovergestelde richting van de haargroei loodrecht van de huid af.
Was achtergebleven wax af met warm water.
Dierproefvrij
Nettogewicht:
200 g
Vegan
Natuurlijk
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Sucrose ( suiker)
  • Aqua ( water)